elen

apo-ti-thalassa-sto-poiato-sas

Τι θα φάτε σήμερα;

Φανταστείτε τα άρωμα της θάλασσας στο πιάτο σας!

Η Ατλαντίδα Α.Ε έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων τα οποία μπορούν να καλύψουν  τις ανάγκες σας.  Σας παρουσιάζουμε  την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας σε ψάρια και  θαλασσινά, καθώς επίσης και τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για τις συσκευασίες στις οποίες διατίθενται τα προϊόντα.  Μπορείτε επιλέγοντας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, να επικοινωνήσετε μαζί μας με email ή τηλεφωνικά για να ελέγξετε την διαθεσιμότητα.

Πριν παγώσουν,  κολυμπούσαν!

Καταψύχονται αμέσως, διατηρούν το φυσικό τους χρώμα και όλα τα θρεπτικά συστατικά αναλλοίωτα!

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη διατροφική αξία των ψαριών. Αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της διατροφής του ανθρώπου και είναι τεράστια πηγή λήψης σημαντικών στοιχείων που βοηθούν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της Μεσογειακής διατροφής, βρίσκονται στη μέση της Μεσογειακής πυραμίδας και συστήνεται να καταναλώνονται 1-3 φορές την εβδομάδα!

Αποτελούν σημαντική πηγή Ω-3 λιπαρών, τα οποία ανήκουν στα πολυακόρεστα λιπαρά και βοηθούν στη προστασία του οργανισμού.  Με τον τρόπο παραγωγής των προϊόντων μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ψάρια και τα θαλασσινά Ατλαντίδα διατηρούν όλα τα θρεπτικά τους συστατικά!

Τι πρέπει να προσέχετε για την σωστή κατανάλωση κατεψυγμένων προϊόντων.

Το Ινστιτούτο Καταναλωτών σας προειδοποιεί!

Υπάρχει μια σειρά από κάποια κριτήρια τα οποία εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα που επιλέγετε είναι κατάλληλα για τη διατροφή σας!

Δυστυχώς ο μόνος έλεγχος που μπορεί να πραγματοποιήσει ο καταναλωτής είναι ο μακροσκοπικός, δηλαδή να αναγνωρίσει με τα μάτια του, οπτικά, την ποιότητα. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να προσέχετε τα εξής, όπως ακριβώς τα προτείνει το Ινστιτούτο Καταναλωτών:

  1. Ελέγχετε τα ψυγεία των σημείων λιανικής πώλησης. Τα θερμόμετρα πρέπει να είναι σε σημεία ευδιάκριτα και να δείχνουν θερμοκρασία ίση ή μικρότερη από -18 βαθμούς Κελσίου. Σε αντίθετη περίπτωση, ειδοποιήστε τον υπεύθυνο του καταστήματος.
  2. Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που περιέχονται στα ψυγεία δεν υπερβαίνουν τη γραμμή της μέγιστης φόρτωσης, γραμμή που πρέπει να υπάρχει στα εσωτερικά τοιχώματα του ψυγείου.
  3. Παρατηρήστε τις συσκευασίες προτού τις πάρετε. Δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα (κτυπήματα, σχισίματα, ανοίγματα κτλ.) ούτε να καλύπτονται από στρώμα πάγου ή πάχνης. Σε τέτοια περίπτωση είναι πιθανόν να υπήρξε ένα τυχαίο ξεπάγωμα. Ειδοποιήστε τον υπεύθυνο και απαιτήστε την αντικατάσταση των συσκευασιών.
  4. Ελέγχετε την ημερομηνία λήξης κατανάλωσης. Διαλέγετε τις νεότερες συσκευασίες και απορρίπτετε εκείνες που έχουν δυσδιάκριτη ημερομηνία. Το ευδιάκριτο της ημερομηνίας είναι σημαντικό για κάθε επιχείρηση που σέβεται τους καταναλωτές των προϊόντων της!
  5. Παίρνετε τα κατεψυγμένα προϊόντα από τα ψυγεία, αφού έχετε τελειώσει τα ψώνια σας, λίγο προτού πληρώσετε.
  6. Τοποθετείτε όλα τα κατεψυγμένα προϊόντα σε μια σακούλα. Ο τρόπος αυτός δίνει διάρκεια ζωής στην ψύξη τους. Αν η απόσταση του σουπερμάρκετ από το σπίτι σας είναι μεγαλύτερη από 15/20 λεπτά, προμηθευτείτε ειδικές τσάντες για κατεψυγμένα προϊόντα. Απουσία τέτοιων, διπλώστε τα κατεψυγμένα σε εφημερίδα.
  7. Μόλις φθάσετε σπίτι σας, τοποθετήστε αμέσως τα προϊόντα στην κατάψυξη.
  8. Αν δεν χρησιμοποιήσετε όλο το περιεχόμενο της συσκευασίας, μην το ξεπαγώσετε όλο.
  9. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης που υπάρχουν στην ετικέτα της κάθε συσκευασίας.
  10. Χρησιμοποιήστε τις αισθήσεις σας για να εκτιμήσετε την ποιότητα και κάντε συγκρίσεις. Οι αλλοιώσεις είναι σημάδια μιας όχι άριστης ποιότητας.