elen

diasfalisi-poiotitas

Ποιοτικός έλεγχος!

‘’Δεν υπάρχει περίπτωση να μας ξεφύγει, ούτε λέπι!’’

Ξεκινώντας από την επιλογή της πρώτης  ύλης διασφαλίζουμε την ποιότητα των προϊόντων που θα περάσουν στη γραμμή παραγωγής! Ελέγχουμε μακροσκοπικά την πρώτη ύλη, έπειτα ακολουθούνται οι μικροσκοπικές παρατηρήσεις στο χημείο για να σιγουρευτούμε ότι στο τραπέζι σας θα φτάσουν θαλασσινά και ψάρια ακριβώς όπως θα ήταν εάν τα είχατε ψαρέψει οι ίδιοι! Ελέγχουμε ξανά και μόνο τότε επιτρέπουμε να ξεκινήσει η επεξεργασία. Μια υπερσύγχρονη επεξεργασία χωρίς χημικά, που εξασφαλίζει  την άμεση κατάψυξη των προϊόντων, την διατήρηση της ποιότητάς τους και των θρεπτικών συστατικών. Η επεξεργασία ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες αμέσως μετά την αλίευση των ψαριών και των θαλασσινών.

‘’επιλέγουμε, ελέγχουμε, ελέγχουμε ξανά, ξανά ελέγχουμε και σας προσφέρουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα’’

Στο εργαστήριο φαίνονται τα πάντα!

Στο χημείο της εταιρείας μας γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι που απαιτούνται και ακόμα παραπάνω!

Θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων μας! Η εξαιρετική μας ποιότητα και η διαδικασία της επεξεργασίας αποτελούν για εμάς τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα!

ISO 9001:2000, HACCP τι σημαίνουν πραγματικά;

Σας παρουσιάζουμε όλες τις πιστοποιήσεις της εταιρείας μας για να είστε σίγουροι για την αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων μας!

Σύστημα  διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2000, ISO 14001, 22000

Είναι  το σύστημα ποιότητας που έχει εγκατασταθεί και εφαρμόζεται στην εταιρεία, το οποίο μεταξύ άλλων ορίζει κάποια συγκεκριμένα στάδια λειτουργίας

  • Πολιτική Ποιότητας
  • Ικανοποίηση των αποκτήσεων του προτύπου
  • Λειτουργία επιχείρησης
  • Υποδομή επιχείρησης

Με την πιστοποίηση αυτή, η επιχείρηση μας εξασφαλίζει την:

  • Σταθερή ποιότητα υπηρεσιών και τελικών προϊόντων.
  • Βελτίωση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των υπηρεσιών ή των παραγόμενων προϊόντων.
  • Τεκμηρίωση του ποιοτικού προφίλ της εταιρίας σας.
  • Απόκτηση ενός επιπλέον εργαλείου προβολής.
  • Ικανοποίηση πελατών.

Σύστημα HACCP

Εφαρμόζουμε πιστοποιημένο σύστημα HACCP σύμφωνα με την οδηγία 91/493 της ΕΕ διασφαλίζοντας την ασφάλεια των προϊόντων από μικροβιολογικούς κινδύνους και τυχόν αλλοιώσεις, Διασφαλίζουμε την ποιότητα σύμφωνα με τα πρότυπα: ISO 9001: 2000 και ISO 14001, 22000.

Όλες οι επιχειρήσεις που είτε παράγουν είτε συσκευάζουν, διακινούν, αποθηκεύουν, παραδίνουν ή διαθέτουν τρόφιμα με την υπουργική απόφαση 487-04/10/2000 (ΦΕΚ 1219 Β/04-10-2000) είναι υποχρεωμένες να εφαρμόζουν σύστημα HACCP προκειμένου να αποδεικνύουν και να τεκμηριώνουν τον έλεγχο των συνθηκών που επηρεάζουν την ασφάλεια των τροφίμων. Ειδικότερα πρέπει οι κατάλληλες διαδικασίες να καθορίζονται, να εφαρμόζονται να τηρούνται και να προσαρμόζονται σύμφωνα με τις αρχές που χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη του συστήματος HACCP ( HAZARD ANALYSIS CRITICAL CONTROL POINTS ) τα στάδια ανάπτυξης του συστήματος HACCP :

  • Περιγραφή Προϊόντος
  • Προσδιορισμός χρήσης Προϊόντος
  • Κατασκευή διαγραμμάτων ροής
  • Επαλήθευση  διαγραμμάτων ροής
  • Προσδιορισμός κινδύνων και προληπτικών μέτρων
  • Καθορισμός κριτηρίων ορίων
  • Παρακολούθηση των κρίσιμων σημείων ελέγχων και ορίων τους
  • Καθορισμός διορθωτικών ενεργειών
  • Εγκατάσταση αρχειοθέτησης & καταγραφής
  • Προσδιορισμός Διαδικασιών Επαλήθευσης